Βικελαία Βιβλιοθήκη

Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη

«…Η Βικελαία Βιβλιοθήκη είναι ένα πολιτιστικό μόρφωμα που προ πολλού έχει ξεφύγει από την «πεπατημένη οδό», σχεδιάζοντας ή/και αναλαμβάνοντας πολλές άλλες, τυπικές για μια παραδοσιακή ελληνική βιβλιοθήκη, πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως λ.χ. στην περιοχή των εκδόσεων, στη διοργάνωση μεγάλων επιστημονικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και στη συστηματική συγκέντρωση και έρευνα του σχετικού με την προαγωγή της ιστορικής αυτοσυνειδησίας αρχικού υλικού.

Η εν λόγω ιδιαιτερότητα της Βικελαίας Βιβλιοθήκης έχει προκαλέσει την προσοχή και, οπωσδήποτε, την περιέργεια ενός ευρύτερου κοινού. Αυτά τα κείμενα πιστεύουμε ότι την περιέργεια, τουλάχιστον, αυτού του κοινού θα την ικανοποιήσουν. Ίσως, όμως, να το παρακινήσουν και για μια γνωριμία βαθύτερη με το βιβλίο και τον κόσμο του.»

Επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο της Βιβλιοθήκης μας στη διεύθυνση  www.vikelaia.gr

Στις σελίδες του θα βρείτε πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει η βιβλιοθήκη, αναλυτικές πληροφορίες για τις εκδόσεις μας, ψηφιοποιημένο υλικό, φόρμες εγγραφής μέλους και επικοινωνίας, και όλα τα τελευταία νέα και τις εκδηλώσεις μας.