Ψηφιακό Κανάλι – Heraklion Arts & Culture

Ισχυρή πολιτιστική παρουσία διαθέτει στο διαδίκτυο ο Δήμος Ηρακλείου καθώς το κανάλι πολιτισμού Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture στο YouTube έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική με εκατομμύρια προβολές σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Το κανάλι περιέχει αποκλειστικές ψηφιακές παραγωγές  και υβριδικές δράσεις για όλους οι όποιες διαρκώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται!    Διαθέτει έξι ζώνες θέασης  με ενδιαφέρουσες παραγωγές, τις όποιες μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν όποτε εσείς θέλετε!  

Ζώνες Θέασης:

  • «Φώτα, αυλαία, πάμε…» συμπεριλαμβάνει συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών, τοπικών ταλαντούχων μουσικών και ενδιαφέροντα θεατρικά έργα.
  • «Το κελί του καλλιτέχνη» με εξομολογήσεις που «κοινοποιούν» τις σκέψεις των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην τέχνη, καλλιτεχνικά ψηφιακά εργαστήρια και παρουσιάσεις σχετικές με διαφορετικά είδη τέχνης.
  • «Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική» με αναγνώσεις και αξιόλογα κείμενα της ελληνικής λογοτεχνίας, ποίηση, θεατρικά αναλόγια  και αφηγήσεις.
  • «Έλα να σου δείξω κάτι…» με ξεναγήσεις σε σημαντικά ιστορικά σημεία της και αξιοθέατα της  πόλης και της υπαίθρου, ιστορικές αφηγήσεις και ντοκιμαντέρ.  
  • «Κόκκινη κλωστή δεμένη» που θα λύσει τους κόμπους της και οι μικροί μας φίλοι θα πιάσουν την άκρη για να φτάσουν μέχρι τον κόσμο του μύθου και της παράδοσης.
  • «Οι θησαυροί της Βικελαίας»  εδώ οι “θησαυροί” της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης συστήνονται στο κοινό με ιδιαίτερο τρόπο.

Με αφοσίωση στον σκοπό του, να στηρίζει τους καλλιτέχνες και να προσφέρει στο κοινό ποικίλες ψηφιακές πολιτιστικές δράσεις, υλοποιεί πρωτότυπες και ποιοτικές παραγωγές τις όποιες προσφέρει ελεύθερα σε ένα ευρύ παγκόσμιο κοινό το όποιο συνεχώς αυξάνεται.  Το Διαδικτυακό Κανάλι Πολισμού, Herakion Arts and Culture,  συνεχίζει την πορεία του καθώς η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στις παραγωγές του ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Η σημερινή πραγματικότητα είναι ψηφιακή, ένα κανάλι που ταξιδεύει από το Ηράκλειο σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργεί εμπειρίες, μοιράζει συναισθήματα, εικόνες και ήχους,  ψυχαγώγει, διασκεδάζει, επιμορφώνει και ενώνει! 

Heraklion Arts and Culture στο YouTube!    Ανακαλύψτε το!